De productkwaliteit is het leven, en de hoogte - het kwaliteitsproduct is onze eeuwige achtervolging

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit woonstraatlantaarns voor verkoop
Van goede kwaliteit woonstraatlantaarns voor verkoop
Ik wil zeggen dat de levering zeer goed en snel is, ga door de douanesmoothly.the dienst ben bevredigend, dank u

—— Артем

Door goede mededeling zijn alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop.

—— Juan Holvoet

Hallo, zhang, zijn uw goederen groot, wanneer ik meer nodig heb, ik zullen kopen van u.

—— Esteban Di Leo

Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd

1 2 3 4 5
Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd
De technologieco. van de Jiangsu jiang xu verlichting, Ltd Fabriek Workshop Bedrijf het milieu woonkamer Uiterlijk bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : jx-licht
Aantal werknemers : 500~1000
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 70% - 80%

   

De Naamloze vennootschap van de de Verlichtingstechnologie van Jiangsujiang Xu is een dochteronderneming van de Groep van Jiangsu Jiang Xu. De Groep van Jiangxu behandelt een gebied van 220.000 vierkante meters, bouwgebied van meer dan 80.000 vierkante meters, stelt meer dan 1000 werknemers tewerk, en houdt ISO/TS16949, ISO9000-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem. In 2005, maakte een lijst het wereldberoemde tijdschrift Forbes van Jiang Xu onder de „100 beste kleine en middelgrote ondernemingen van China“. In 2006, werd ons bedrijf verleend de enige „nationale componenten en delenonderneming van de de uitvoerstichting“. In 2007, verdiende het de titel van High-tech onderneming in Jiangsu-Provincie door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Handel, en de Nationale Ontwikkeling & Hervormingscommissie.

De Naamloze vennootschap van de de Verlichtingstechnologie van Jiangxu werd opgericht in 1996, gevormd door een team van eliteteruggekomenen overzee van Japan. Het werd toegekend aangezien een High-tech Onderneming van de „530 Talenteninleiding“ in Wuxi, de certificatie van kwaliteitsbeheersystemen houdt. Het bedrijf is ook van het vele LEIDENE de octrooien en de certificaten verlichtingsproduct, met inbegrip van certificaat van explosiebestendige producten, en certificaat van steenkoolveiligheid geworden. Energy-saving van ons bedrijf zelf-ontwikkelde „Efficiënte Hoge Machts LEIDEN Straatlantaarn“ project onder nationale technologieafdeling (projectcode: 11C26213204526) werd toegekend „Nationaal Innovatieprogramma“, en toekende het „Top Ten van Beste LEIDENE de Toekenning Verlichtingsproducten“ door Nationaal Elektrische de Supervisie & de Inspectiecentrum van de de Lichtbronkwaliteit van China en van de de Halfgeleiderverlichting van Shanghai het Onderzoekscentrum van de de Techniektechnologie In de productenwedstrijd van de halfgeleiderverlichting in 2011. Ons bedrijf werd genoemd „Jiangsu-van de Provincie persoonlijk In werking gestelde Wetenschap en Technologie Onderneming“, en is een lid van Techniek van de de Halfgeleiderverlichting van CSA de Nationale en Industrieel Alliance door zijn eerste tot zesde zittingen.

Wij ontwikkelen en veroorzaken de snijkant, hoogte - kwaliteits LEIDENE verlichtingsproducten, die hoofdzakelijk worden uitgevoerd naar Japan en de Verenigde Staten, evenals Europa, Azië, het Midden-Oosten en andere landen. Aangezien het bedrijf oprichtte, heeft het altijd de marktvraag als zijn belangrijke richtlijn gebruikt, gepoogd producten met hoge prestaties en lage kosten, en High-tech talenten geïntroduceerd om van de nieuw productonderzoek en ontwikkeling mogelijkheden te verbeteren, en stijgende investering bij de de technologieverbetering en innovatie te produceren.

Het bedrijf hield de productie van traditionele verlichtingsproducten zoals Vleklichten, Hoge Plafondlampen en andere producten van uitstekende kwaliteit om markteisen tegelijkertijd te ontmoeten. Het heeft met succes ernstig van zonne-aangedreven LEIDENE verlichtingsproducten, met inbegrip van LEIDENE Hoge Machts Zonnestraatlantaarns, Zonnetuinlichten, Systemen van de Huishouden de Kleine Draagbare Zonnemacht, de Woonsystemen van de Zonnemachtsgeneratie, de Draagbare Explosiebestendige Onderhouds vrije Lamp HOOFD van de Mijnwerker, Systeem van de de Lamp het Slimme Lader van de Mijnwerker, van de Hoge Machts LEIDENE Industriële Lichte, Hoge de Machts LEIDENE Vloed van de Lichte, Hoge Macht Lichte, Hoge de Machts LEIDENE Stadionvloed Straatlantaarns, Spoorweg, weg en Tunnellichten en andere producten ontwikkeld.

De productieplaats wordt gevestigd bij 69 Xiang Tou het Westenweg, Yixing-Stad, Jiangsu-Provincie. Onze fabriek behandelt een gebied van 4500 vierkante meters, schoon en helder. Ons bedrijf heeft technische uitwisseling en samenwerking op lange termijn met de de belangrijke wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en universiteiten van China, zoals Lichtbron en Aanstekende Techniekafdeling van Fudan-Universiteit. Wij zijn ook een strategische partner van de CREE-bedrijven van de Verenigde Staten, een lid van de nationale LEIDENE Industriële Unie; en vennootschap op lange termijn met OSRAM hebben gevestigd. Het onderzoek en de ontwikkelingsrichtingscoördinaten van de Verlichting van Jiangxu met Nationaal Ministerie van Wetenschap en Technologie en Halfgeleiderinstituut van Chinese Academie die van Wetenschappen, zich op de ontwikkeling van LEIDENE producten met verlichtingsbronnen in vaste toestand concentreert, en het onderzoek en de toepassing van voeding, materialen, elektronische kringen, enz. Wij ontwikkelden en bezaten de kerntechnologie van LEIDENE verlichtingsproducten, en verkregen in het afgelopen jaar 8 nationale octrooien.

Ons bedrijf hangt altijd het concept „Geleid door de wetenschap en technologieinnovatie aan, is de productkwaliteit het leven van een onderneming“, Jiang Xu zijn uitstekend product aansteken en de kwaliteitsborging die de beste beloningen voor onze klanten.

Contactgegevens
Jiangsu jiang xu lighting technology co.,ltd

Contactpersoon: Miss. Zhang

Tel.: 86-510-87939256

Fax: 86-510-87227225

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)